Találd meg a legtehetségesebb munkaerőt!

  • Személyre szabott automatikus álláskereső rendszer
  • Azonnali kapcsolat, értesítések új munkalehetőségek esetén
  • Gyors regisztráció és profilfeltöltő felület

Érd el a megfelelő jelölteket a Pozytion.com segítségével!

pozytion_logo

Találd meg velünk a jövő tehetségeit!

Amennyiben szeretnél elkötelezett fiatal munkavállalókat találni, akkor jó helyen jársz. Ez a platform egy olyan egyetemistáknak, friss diplomásoknak és a leendő munkáltatóiknak szóló oldal, ahol lehetőség nyílik minkét fél számára, hogy megmutathassák magukat, és kiemelhessék azt, hogy miben erősek. Itt lehetőség nyílhat arra, hogy a begyűjtött információk alapján kialakulhasson a kedvező kémia, mind a munkáltatóban és a munkavállalóban egyaránt.
pozytion_logo

Regisztrálj, és érd el minél hamarabb a célközönséged

Reagálj gyorsan az Y és Z generációs fiatalok álláskeresési szokásaira. Ne hagyd elveszni a lehetőséget, mert ezen a területen fokozottan igaz, hogy nem mindig a „Nagy hal eszi meg a kishalat, hanem a gyorsabb a lassabbat”
pozytion_logo

Hozd létre a profilodat

Munkáltató profil létrehozásával növelheted céged ismertségét és így erősítheted a munkáltatói márkádat is. Itt minden olyan fontos információt megoszthatsz magadról, ami fontos lehet egy diák, vagy friss diplomás számára. (kép, videó, ált. leírás, termék/szolgáltatás, munkavállalói vélemény, nyitott pozíciók, stb.)
pozytion_logo

Töltsd fel állásaidat és tartsd naprakészen a profilod

Rögzítsd ingyenesen 2017 év végéig a nyitott pozícióidat a saját profiloldaladon és interakcióval tedd vonzóvá a diákok számára, hogy Téged válasszanak. Minél naprakészebb a profilod annál vonzóbbak lesznek a bejegyzéseid az Y és Z generáció számára. Jelenj meg szakmai cikkekkel, fórumokkal valamint képzési lehetőségekkel!
pozytion_logo

Vedd fel a kapcsolatot releváns jelöltekkel

A szűrőrendszerünk segítségével gyorsan megtalálod azokat a jelölteket, akiket alkalmasnak ítélsz meg a pozíció betöltésére. A mai fiatal generáció számára a legfontosabb az információ minősége és a gyorsaság. Ez egy olyan kihívás, amire Neked kell megadnod a választ a visszajelzéseiddel, élj ezzel a lehetőséggel!
pozytion_logo

Találd meg a tehetségeket

Regisztrálj, tartsd naprakészen a profilod, válaszd ki a legmegfelelőbb jelöltet és találd meg a velünk a jövő tehetségeit, mert a POZYTION.COM TÖBB, MINT EGY KIVÁLASZTÁS!

Kik vagyunk mi?

Egyetemistákból álló csapat, egy ötlet , ami kifejezetten a mi korosztályunk számára nyújt segítséget és megoldást. Többet szeretnénk nyújtani a mi generációnk számára, mint egy kiválasztás. Mi azért dolgozunk, hogy szakmai szempontok alapján pozícionáljuk az egyetemistákat és a frissen végzett diplomásokat a piacon, ahol óriási kereslet van az ő munkaerejükre. Kifejezetten a Z és Y generáció számára szeretnénk szolgáltatásokat nyújtani.

Mit kínálunk?

Egy platformot, ahol a kereslet és a kínálat találkozik.

Könyebb, gyorsabb, eredményesebb, költséghatékony kiválasztási folyamatot.

Előreszűrt kész adatbázisból kiválasztott releváns jelölteket.

Olyan egyetemistákkal találkozhatnak, akik "match"-elhetnek a cégekkel.

Ingyenes regisztráció.

A partner cégek létrehozhatnak egy profil oldalt, aminek a segítségével építhetik a saját munkáltatói márkájukat.

Folyamatosan fenn tarthatják a regisztrált egyetemisták figyelmét a profiloldal social media lehetőségeivel (szakmai cikkek, videó, képek, blog bejegyzések).

Lehetőség nyílik "követő bázis" kialakítására, aminek segítségével állandóan naprakészen tarthatják a profiloldalt és elkötelezetté tehetik a "követőket" és maguk mellé állíthatják a hallgatókat.

Elérhetik a megfelelő jelöltet, jelölteket a megfelelő üzenetek segítségével.

Tehetséges fiatalok táborát építhetik ki maguk számára, akik friss diplomásként már kötődnek a cégükhöz.

Céljaink

Biztosítani egy olyan ingyenes felületet az egyetemistáknak, főiskolások, felsőfokú szakképzésben résztvevők és friss diplomások számára, ahol a felsőoktatásban tanulók (végzettek) az eméleti tudásuk mellé releváns és gyakorlatorientált szakmai tudást kaphatnak a Magyarországon működő cégek, vállalatok segítségével.

Kialakítani az egyetemekkel egy olyan stratégiai együttműködést, ahol segíteni tudjuk a karrierirodák működését a kölcsönös előnyök kihasználásával.

A leendő partnereinknek biztosítani egy olyan bázist, ahol a mai modern követelmények mellett , szűrőrendszerek segítségével gyorsan és hatékonyabban ki tudják választani a számukra ideális releváns jelölteket.

Biztosítani egy olyan lehetőséget a partnereink részére kedvező feltételek mellett, ahol be tudják mutatni magukat, értékeiket, meghirdetett pozíciójukat és szakmai cikkekkel, valamint blog bejegyzésekkel mágnesként magukhoz tudják vonzani a legtehetségesebb leendő Y és Z generációs munkavállalókat.

A projekt

Az egyik küldetésünk, hogy a felsőoktatásban tanulók számára az elméleti oktatáson felül, a gyakorlatban való alkalmazhatósághoz nyújtsunk segítséget. Az egyetemeken, főiskolákon és a felsőfokú szakképzésben tanuló hallgatók elhelyezkedési problémáinak megoldására fókuszálunk. Létrehozunk egy olyan weboldalt, ahol gyorsan, céltudatosan lehet gyakorolni pozícióra/friss diplomás állásra pályázni. Ez a lehetőség a Z és Y generáció minden igényét kielégítő szakma álláskereső platformjává válik, ahol a diákok számára biztosítva lesz a szakmai fejlődés lehetősége. A weboldalon különféle szakmai cikkek és kurzusok, valamint szakmai rendezvények jelennek meg, ahol a diákok széleskörű tájékoztatást kapnak a munkaerőpiac lehetőségeiről.

Regisztráció