Improvers Group
  • Magyarország
  • Nagyvállalat

Cégünkről

1989 óta kollégáink munkájával elértük, hogy ma már a legnagyobbak közé sorolnak bennünket. Missziónk szinte semmit sem változott az alapítás óta. A világ legjobb tudásanyagával kívánjuk segíteni a magyar vezetőket, vállalatokat a globális versenyben. Az Improvers Group méretéből fakadóan képes a legnagyobb, legösszetettebb szervezet- és folyamatfejlesztési projektek megvalósítására, illetve széleskörű kínálatot tud nyújtani a gazdasági képzések területén. Az Improvers Group tagvállalatai szakértelmét egyesítve segíti partnereit egyéni, illetve szervezeti céljaik elérésében tudástranszfer, készség-, szervezet- és folyamatfejlesztés által. Cégeink külön-külön is kiemelkedő szakértelemmel rendelkeznek a saját területükön, együtt azonban egyedülállóan komplex megoldásokat tudnak ügyfeleiknek kínálni. Cégcsoportunk a 2015-ös évben 1 milliárdot meghaladó tevékenységével piacvezetővé vált a vállalati tréningcégek és szervezetfejlesztők piacán.

Termékeink / Szolgáltatásaink

Napjaink globális világába a versenyelőny megszerzéséhez már globális, nemzetközi tudásra és tapasztalatra van szükség. Cégcsoportunk 28 éve kutatja, vizsgálja, adaptálja és szerzi meg magyar vállalatok számára Európa és az Egyesült Államok legjobb vállalatfejlesztési know-how-jait.

Elérhetőségeink

  • +36306012039
  • tamas.cser@samling.hu

Nyitott pozícióink

Jelenleg nincs állás ennél a cégnél.

Leading Teams – Stratégiai csapatvezetés
Improvers Group | Tanácsadás/ stratégia
Budapest

A menedzserek szerepe manapság átalakulóban van. Már nem csupán azt várják el tőlük, hogy elvégezzék feladataikat, hanem hogy munkatársaikat vezessék, megfelelő hatáskört és motivációt nyújtsanak számukra, együttműködjenek velük, és hogy a hozzájuk tartozó csapatok sikeres szellemi vezetői legyenek.

Leading People – Coaching alapú vezető
Improvers Group | Tanácsadás/ stratégia
Budapest

A coaching szemléletű vezetés bizonyítottan eredményes, mozgósítja ez egyénekben rejlő belső potenciált. Coaching beszélgetések történhetnek spontán módon a folyosón, vagy előre tervezett megbeszéléseken, mint például egy teljesítményértékelés során.

Meeting management
Improvers Group | Tanácsadás/ stratégia
Budapest

A NEWS TM Meeting Management tréningje a készségtáron túl új paradigmát és egy gyakorlatba könnyen ültethető folyamatot ad a résztvevőknek, melynek hatására motiváltakká válnak a tanultak alkalmazására.