mateking.hu
  • Magyarország
  • Kisvállalat

Cégünkről

A mateking.hu egy új oktatási rendszer, amit a Z generáció igényei szerint fejlesztettünk és mobil eszközökre optimalizáltunk. Célja, hogy minden középiskolás és egyetemista egyszerűen, gyorsan és kényelmesen megértse a matekot, úgy, hogy közben szinte észre sem veszi, hogy tanul.

Termékeink / Szolgáltatásaink

A mateking.hu nem videó alapú. A tananyagok kis egységekből állnak, melyek LEGO-szerűen egymásra épülő könnyen átlátható rendszert alkotnak. Minden tananyag 80-100 képkockából áll és hihetetlen részletességgel apró lépésekben magyarázza el a tanulnivalót. Minden egyes lépés egy újabb apró információt ad hozzá a látottakhoz. Ezáltal a legbonyolultabb fogalmak is pici egyszerű állításokból épülnek föl.

Elérhetőségeink

MATEK EGYSZERŰEN

Nyitott pozícióink

Jelenleg nincs állás ennél a cégnél.

A mateking.hu erre tökéletes megoldást ad azzal, hogy az alapvető matematikai készségeket, mint a deriválás, integrálás, stb. automatizálva gyakoroltatja a hallgatókkal,

Juli - egyetemista

Rájött, hogy a mateking.hu egy olyan matek oktató felület, ahol a metróra várva, vagy egy boltban sorban állva simán meg tud tanulni egy-egy leckét. Ezáltal szinte az összes matek témazáróra képes felkészülni úgy, hogy nem is kellett rá plusz időt szánnia

Alex - középiskolás

Iparágak

Bemutatkozó videó

Mobil eszközökre optimalizált

Ebben a félévben tanulj matekot egyszerűen…
2018-02-14 19:23:07  mateking.hu

Ha előző félévben sokat szenvedtél a matekos tárgyakkal, mint az Analízis, a Gazdasági matek, vagy éppen a Statisztika, esetleg Valszám, akkor ebben a félévben válassz egy rövidebb utat. Éljen a vicces és könnyen érthető matek! A www.mateking.hu egy tabletre és telefonra optimalizált weboldal látványos szemléltetésekkel, egyszerű és vicces magyarázatokkal, amely rövid és könnyen érthető egységekben magyarázza el a bonyolult egyetemi matematikát úgy, hogy azt bárki megértse. A cél, hogy egyszerűe…

Analízis 2
mateking.hu | Pénzügyi
https://www.mateking.hu/analizis-2

Ez a remek Analízis 2 kurzus 234 rövid és szuper-érthető tananyag, 20 pdf és 32 tesztfeladatsor segítségével 14 témakörön keresztül vezet végig az izgalmas Analízis 2 rögös útjain. Mindezt olyan könnyed stílusban, mintha csak a rántotta elkészítésének problémájáról lenne szó.

Középiskolai matek áttekintő
mateking.hu | Pénzügyi
https://www.mateking.hu/kozepiskolai-matek

Ez a remek Középiskolai matek kurzus 210 rövid és szuper-érthető tananyag, pdf és 12 tesztfeladatsor segítségével 19 témakörön keresztül vezet végig az izgalmas Középiskolai matek rögös útjain. Mindezt olyan könnyed stílusban, mintha csak a rántotta elkészítésének problémájáról lenne szó.

Lineáris algebra
mateking.hu | Pénzügyi
https://www.mateking.hu/linearis-algebra

Ez a remek Lineáris algebra kurzus 40 rövid és szuper-érthető tananyag, 5 pdf és 5 tesztfeladatsor segítségével 5 témakörön keresztül vezet végig az izgalmas Lineáris algebra rögös útjain. Mindezt olyan könnyed stílusban, mintha csak a rántotta elkészítésének problémájáról lenne szó.