Wieland és Wieland Kft.
  • Magyarország
  • Mikrovállalat

Cégünkről

A WWieland küldetése elérni az emberekben a tudatosság magasabb szintjét. Célunk, olyan használható tudást adjunk ügyfeleink kezébe, amely hatékonyan alkalmazható a mindennapi munkafolyamatok koordinálásában és a problémák megoldásában. Mely által döntéseiket céljaikkal összehangoltan hozzák meg, és környezetüket tudatosan változtatják meg. Eszközeinkkel és módszereinkkel meg kívánjuk mutatni azt az irányt, amivel az emberek együttműködése beindul, és amitől az egyéni és csoportfejlesztés hatékonyabb lesz.

Termékeink / Szolgáltatásaink

Prémium oktatási segédeszközök internetes értékesítése. Workshop technikák átadása és Qualified Facilitatorok képzése.

Elérhetőségeink

Nyitott pozícióink

Jelenleg nincs állás ennél a cégnél.

Bemutatkozó videó

Körben az erő – tudj meg mindent a Circle Way technikáról!
2018-03-13 05:55:47  Wieland és Wieland Kft.

Képzelj el egy olyan szituációt vagy problémát, amelyet már régóta nem sikerül megoldanod. Az egyeztetésben, tárgyalásban résztvevő csapattagok véleménye nagyon eltérő, a megoldáshoz vezető út végeláthatatlan hosszúságúnak tűnik és te is érintett vagy a megoldás minőségében, ezért be kell vonódnod. Az elhúzódó megoldási folyamat frusztrációt és indulatot szül – nemcsak a meeting, megbeszélés résztvevőiben, hanem annak vezetőjében is. Legyünk őszinték: az ilyen helyzetek nem ritkák sem a magánél…

Circle Way
Wieland és Wieland Kft. | Oktatás és képzés
2040 Budaörs, Terrapark Liget utca 3/2.

A Circle Way, Kör-Módszer a kapcsolódásról és a kapcsolatokról szól. Saját magunkkal, a családunkkal, munkákkal, céljainkkal és álmainkkal való kapcsolatról.

Open Space
Wieland és Wieland Kft. | Oktatás és képzés
2040 Budaörs, Terrapark konferencia terem, Liget utca 3/2.

Az Open Space lehetővé teszi az önszerveződésnek a teljes kibontakozását a csoportokon belül.